La petita Berta en bones mans

newsBtaNB_0

Hi ha vegades que els plans estan per refer-los. Sobretot a partir de que tens fills! Amb la Berta havíem quedat que vindrien a casa per fer la sessió de fotos de newborn, però com que el part no va ser com esperaven, van preferir que hi anés jo. Cap problema!

Després, amb la feina d’edició (que un dia explicaré amb calma) es pot aconseguir aïllar i ressaltar el que interessa de la foto en qüestió: la nova estrella de la família.

La veritat és que es va portar super bé. Amb aquesta careta que voleu, un angelet.

newsBtaNB_2

newsBtaNB_3

Quan quedem per fer una sessió newborn, hi ha pares que em pregunten com l’han de vestir. De fet, a mi com més m’agraden és despullats, més naturals. Però això si, jo tinc mantes, gorres i el que faci falta per combinar. Una preocupació menys!

newsBtaNB_bn

 

 

 

No Comments

Comments are closed.